Main img top

Hexel 25-04-2011

2e Paasdag hadden we een wedstrijd in Hexel. Dit was een zeer mooie baan en de 1e manche ging dan ook goed. Wel veel last van achterblijvers, deze waren erg langzaam. Door een ongeval met een achterblijver was de 1e manche vroegtijdig afgevlagd. Ik ben deze manche 5e geworden.

 

Na deze manche kwamen er veel familieleden en vrienden kijken en was het gezellig druk. De 2e manche startte rond 14:00. We gingen van start en ik zat er goed bij. De 1e 2 bochten gingen dan ook zeer goed, alleen de bult erna sprong ik en werd ik in de lucht aangetikt, bij de landing raakte ik Bart waardoor ik over de kop sloeg. Ik kwam toen onder de quad terecht en kreeg  geen lucht meer en ik had overal pijn. Toen ze de quad van me afhaalde wilde ik opstaan, maar dat ging niet meer. Ze hebben me toen op een schepbrancard gelegd en vervoerd naar de E.H.B.O. tent, daar moest ik blijven liggen totdat de ambulance mij op kwam halen. Ik ben toen met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Almelo. Daar werd ik helemaal onderzocht en werd er gekeken wat er met mij aan de hand was. Uit onderzoek bleek dat ik mijn 7e nekwervel en 10e rugwervel beschadigd had, dit moet vanzelf herstellen. Ook had ik een lichte klaplong gehad. Ze hebben s`avonds nog een keer foto’s van mijn longen gemaakt en daar bleek uit dat het niet erger werd. Wel moest ik ter observatie een nachtje blijven.

 

De volgende ochtend zijn er weer foto’s gemaakt van mijn longen en gelukkig was het nog steeds niet erger geworden. Ik mocht toen gelukkig ook weer naar huis! Thuis nog wel veel pijn, maar het gaat vandaag wel iets beter  en ik word goed verwend door iedereen. Vrijdag moet ik in Ede naar het ziekenhuis voor controle.  Ik mag nu 6 weken niet crossen en moet nog even op bed blijven liggen.

 

Ik wil iedereen bedanken voor jullie medeleven!

Ga terug